Uw entree weer schoon, veilig en met aantrekkelijke uitstraling

Takjes, zand en kiezeltjes zijn de belangrijkste oorzaken voor krassen, deukjes en alledaagse slijtage aan vloeren. De beste manier om langdurig een mooie vloer te hebben is door ervoor te zorgen dat het vuil bij de entree wordt opgenomen. Naast kwaliteit, uitstraling en onderhoud is ook duurzaamheid een belangrijke factor bij de aanschaf van uw entreemat.

 

Aantrekkelijke uitstraling

Emco heeft hiervoor een methode ontwikkeld die het mogelijk maakt om de tapijtstroken van de entreemat te vervangen. Het gevolg is dat zowel de functie als de uitstraling van de entreemat weer optimaal is.

Het brede assortiment maakt het mogelijk om voor iedere situatie een geschikte entreemat op maat te maken. Afhankelijk van het type bezoeker, de beschikbare ruimte, de ondergrond en de gewenste uitstraling kunt u kiezen uit één van de vele inlages. De aluminium profielen in combinatie met de mooie inlages zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling.

 

Overal toepasbaar

Primair zorgen de emco entreematsystemen voor een functionele en veilige entree. Functioneel uit oogpunt van een goede vuil- en vochtopname, veilig door het beperken van uitglijdingsgevaar en door het gebruik van brandvertragende grondstoffen.

Verder dragen ze bij aan een onderscheidend design en positieve beeldvorming binnen het architectonisch geheel. Door de verschillen in hoogtes die wij kunnen leveren in combinatie met uw vloer is een emco entreemat overal toepasbaar.

 

EMCO Benelux B.V.
(073) 599 83 10
bouwtechniek@benelux.emco.de
www.emco-bau.com