Zelfsluitende binnendeuren; een energiezuinige oplossing!

Hoe vaak blijven bij u de binnendeuren openstaan? Jammer van al het energieverlies en ook niet nodig!

DICTATOR heeft zowel opbouw- als inbouwsluiters die de deuren zelfsluitend maken. Een deuropvanger zorgt er vervolgens voor dat de deuren geremd in het kozijn getrokken en vastgehouden worden. 


Opbouw montage:

Het grote voordeel van De Piccolo 2600 is zijn geringe afmeting en instelbare sluitkracht. Hierdoor is deze sluiter eenvoudig op een smal kozijn te monteren en geschikt voor de meeste binnendeuren. De drukplaat loopt over een zelfsmerende glijring, het deurblad zelf blijft hierdoor schadevrij. Deze opbouwdeursluiter is ook leverbaar in RVS (304&316) of zwart RAL 9005. 


Inbouw montage:

De Adjunct 2500 kenmerkt zich door de inbouw mogelijkheid, waardoor de sluiter vrijwel onzichtbaar is. Geschikt voor een openingshoek van 180 graden, met een sluitwerking vanaf 150 graden bij zowel links als rechts draaiende deuren. De Adjunct kettingsluiter is in combinatie met een deuropvanger een goed alternatief voor een deurdranger.


Deuropvanger:

Met een DICTATOR deuropvanger zijn hard dichtslaande deuren verleden tijd. De opvanger remt de deur af en trekt deze langzaam in het kozijn. Ook de klapperende deur door wind of trek in de woning of het gebouw behoort daarmee voorgoed tot het verleden. De opvanger houdt de deur stevig gesloten.


Kijk voor meer informatie over de diverse uitvoeringen op de website van DICTATOR.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie