Ubbink introduceert loodvervanger Ubiflex Extreme voor extreme temperaturen

Er is extreem goed nieuws voor de gebruikers van loodvervangers én lood! Ruim 10 jaar geleden bracht Ubbink Ubiflex op de markt.

Deze jarenlange ervaring heeft Ubbink meegenomen in de ontwikkeling van de uitmuntend verwerkbare en presterende Ubiflex Extreme loodvervanger. Deze nieuwe variant Ubiflex, op basis van siliconen met aluminium versterking, is speciaal ontwikkeld voor extreme weersomstandigheden en heeft de ‘look en feel’ van lood. 


Presteert uitstekend bij extreme temperaturen

De dubbelzijdige topper heeft dezelfde voordelen als de bitumen varianten, maar levert ook een (blijvend) uitmuntende prestatie bij extreem hoge en extreem lage temperaturen -30°C tot +180°C. De verwerkingsvoordelen zijn gelijk aan de bitumen varianten Ubiflex Ribbel en Ubiflex Standaard.


Producteigenschappen 
  • Loodvervanger op basis van siliconen met aluminium versterking
  • Toepassing in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag is vereist
  • Uitmuntende prestatie bij extreem hoge en extreem lage temperaturen -30°C tot +180°C
  • Dunne samenstelling voor makkelijke verwerking

Over Ubbink

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Ubbink zoekt continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen vormen de basis van onze productportefeuille. Daarnaast bieden wij u dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen.


De producten van Ubbink zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie