Forbo Eurocol lanceert 370 MultiTerrazzo op DOMOTEX 2018

Innovatieve, duurzame 2-componentenvloerafwerking voor diverse toepassingen

Forbo Eurocol is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de DOMOTEX-beurs, die van 12 t/m 15 januari in Hannover wordt gehouden. Bijzonder is dat het merk Eurocol uit Wormerveer, in Nederland marktleider in industriële lijmen voor tegels en vloerbedekkingen, zich presenteert in de hal voor leveranciers van vloerafwerkingen. Dit doet Forbo Eurocol met een wereldprimeur: MultiTerrazzo. Een duurzame, decoratieve en gemakkelijk te onderhouden 2-componentengietvloer die het aanbod Eurocol-vloerafwerkingsproducten verder uitbreidt.


Naadloos

370 MultiTerrazzo wordt aangebracht op een geëgaliseerde ondergrond, die na droging eerst wordt voorgestreken met 070 Europrimer Fill. Zodra de MultiTerrazzo-vloer droog is, wordt deze afgelakt met 322 C-Floor TopCoat voor een fraai mat en naadloos resultaat. 370 MultiTerrazzo is leverbaar in 12 frisse kleuren, voor zowel een moderne als klassieke uitstraling. De vloer voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van mechanische en chemische bestendigheid. MultiTerrazzo is emissiearm, bureaurolstoelbestendig, brandveilig, hygiënisch en kan prima in combinatie met vloerverwarming worden toegepast. Hiermee is het de ideale vloerafwerking voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, artsenpraktijken, scholen en crèches, maar ook voor kantines, keukens en woningen. De vloer kan eenvoudig worden gereinigd en onderhouden met 328 EuroFinish C-Floor Care. 


Trendsetter

De laatste jaren manifesteert Forbo Eurocol zich nadrukkelijk als trendsetter op het gebied van innovatieve vloerafwerkingen. In 2014 verraste het merk Eurocol de markt ook al, toen met het innovatieve BetonDesign. Een fraaie vloerafwerking met industriële betonlook, die tevens geschikt is voor een moderne afwerking van wanden. Twee jaar later volgde LiquidDesign. Een warme, natuurlijke vloerafwerking op basis van kurk en lijnolie, met blijvend dempende eigenschappen. Eind 2017 werd FloorColouring geïntroduceerd, waarmee woning- en projectinrichters een fraaie gekleurde egalisatie en vloerafwerking in één kunnen aanbrengen.  Naast de primeur van 370 MultiTerrazzo, presenteert Forbo Eurocol op DOMOTEX 2018 ook BetonDesign en LiquidDesign. Bezoekers vinden Forbo Eurocol op DOMOTEX-stand nummer D66 in hal 12.

Meer informatie

Meer informatie over de 370 MultiTerrazzo tegellijm is te vinden op de website van Forbo Eurocol.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie