Veelzijdige keuze met de gevelplaten van Steni voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie

Met gevelplaten van Steni kunt u precies de kleur, uitstraling, vorm en oppervlaktestructuur kiezen die passend zijn voor uw ontwerp - ongeacht of het gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie.

Alle Steni gevelplaten bestaan uit een met glasvezel gewapende polymeercomposiet met een kern van gemalen kalksteen. Een combinatie van materialen met verschillende eigenschappen die samen het eindproduct een lange levensduur en een extreme sterkte geven. Alle gevelplaten van Steni hebben een functionele garantie van 40 jaar en een gedocumenteerde verwachte levensduur van 60 jaar en zijn water- en vorstbestendig. Gevelplaten van Steni hebben een geringe CO2-voetafdruk, zijn kleurvast en vragen zeer weinig onderhoud.


Gevelplaten

Steni Colour is een gevelplaat met een glad oppervlak van elektronisch verhard acryl. U kunt kiezen uit 60 standaardkleuren en drie glansvarianten of een individuele kleur op basis van NCS of RAL.


Steni Nature is een gevelplaat met een oppervlak van gemalen natuursteen. U kunt kiezen uit 11 verschillende natuursteenkleuren en in 4 graderingen t.w. fijn micro, fijn, medium en grof.


Steni Vision is een gevelplaat met een glad, bedrukt oppervlak van elektronisch verhard acryl. De mogelijkheden wat betreft vormgeving en decoratie zijn nagenoeg onbegrensd: u kunt uw eigen foto's, afbeeldingen en/of andere motieven op de gevel tot uiting laten komen.


Geventileerde gevelprincipe

Het altijd zo uitdagende detail voor de hoeken is met Steni fraai uit te werken. We bieden voor alle producten en oppervlakken custom made vormgegoten L- en U-elementen in diverse hoeken. Dit geeft uw ontwerp een massief uiterlijk waar er toch licht en snel wordt gemonteeerd conform het geventileerde gevelprincipe.


Dankzij ons ononderbroken productieproces hebben we een ruim aanbod aan standaardformaten tot een breedte van 1.195 mm en een lengte van 3.495 mm. Op die manier is de hoeveelheid restafval minimaal want prijs is meer dan alleen inkoopprijs.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie