Vluchtwegverlichting verborgen in het donker met de CELO Cinema

De vluchtwegverlichting CELO standaard in het zwart opgenomen in het Famostar assortiment, net als onze vluchtwegaanduiding S-Sense.

Door deze Cinema-modellen te combineren heeft u een minder opvallende en storende oplossing in donkere omgevingen. Ideaal voor bijvoorbeeld bioscopen, theaters, cafés en restaurants.


CELO Cinema

Zowel de inbouw- als de opbouwmodellen met ATS van CELO zijn in een zwarte RAL 9005-behuizing verkrijgbaar. De drie type lenzen (C, L en S) van CELO zorgden al voor zo weinig mogelijk strooilicht doordat het licht effectief verspreid en geprojecteerd wordt op de grond. In een donkere omgeving zorgen de CELO Cinema-modellen voor nóg minder onwenselijk strooilicht.


Spanningsrails in het zwart

In situaties waar flexibel omgegaan moet worden met de verlichting, wordt vaak gekozen voor spanningsrails. Denk aan een supermarkt, winkel of een pop-up restaurant. Het interieur speelt een belangrijke rol voor de kleurkeuze van de technische materialen, waar plafonds vaak zwart worden afgewerkt. Om één geheel met de verlichting en het plafond te vormen, leveren wij nu ook als maatwerk zwarte noodverlichtingsarmaturen met een adapter voor montage aan een spanningsrails.


Op de website van Famostar vindt u alle zwarte CELO Cinema-modellen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie