De nieuwe Algarve Canvas van Renson biedt een scala aan mogelijkheden

Om in Nederland optimaal van het outdoorgevoel te genieten, is een flinke portie inventiviteit noodzakelijk.

Gelukkig steekt Renson, specialist in ventilatie, terrasoverkappingen en zonwering, daarbij een aardig handje toe. De nieuwe Algarve Canvas is invulbaar met een vast dak en daarmee lanceert Renson een scala aan mogelijkheden: carports, luifels, overdekte buitenruimtes ... allemaal in één strakke stijl.


Met de nieuwe Algarve Canvas slaat het een heel nieuwe weg in, want bij de bestaande collectie terrasoverkappingen met beweegbaar dak komt nu deze structuur die invulbaar is met een vast dak. De vaste invulling maakt deze tot de ideale structuur voor een carport, overdekte buitenruimte of luifel. Bovendien vormt Algarve Canvas een perfecte match met de Algarve terrasoverkapping met kantelbare lamellen in het dak. Zo is het gemakkelijker dan ooit om een multifunctionele overkapping in eenzelfde stijl rondom de hele woning te creëren.


Dakmodules met mogelijkheden

Met de nieuwe Algarve boort Renson een hele reeks aan mogelijkheden aan. De dakmodules zijn verkrijgbaar als vaste daken en met kantelbare lamellen. De modules zijn bovendien zo ontworpen, dat de verschillende invullingen met elkaar gecombineerd kunnen worden. Daarnaast voorziet Renson verschillende opties voor zij-invulling, zoals schuifwanden en vaste wanden, Loggia schuifpanelen, glazen schuifwanden of zonwering, zodat de modules helemaal aan de noden van het huis aan te passen zijn. Ook verlichting toevoegen is perfect mogelijk. Op die manier heb je een luifel, een afdak boven de deur, een carport en een terrasoverkapping met helemaal dezelfde look-and-feel.


Ontworpen om te blijven

Het design van Algarve Canvas is gericht op comfort, esthetiek en duurzaamheid. De constructie – een elegante draagstructuur zonder zichtbare schroeven – bestaat uit twee lagen: een bovendak en een onderdak. Het bovendak is uiterst stevig en geconstrueerd uit gelakte, geprofileerde staalplaten met anticondenslaag. Het onderdak zorgt voor de strakke, esthetische look en is afgewerkt met een strak opgespannen doek. De gepatenteerde ritstechnologie die in dit doek verwerkt is, verwierf al bekendheid via de verticale windvaste zonwering Fixscreen, waarin Renson al jaar en dag pionier is.


Technische Details: Algarve Canvas
  • Maximale afmetingen per dakmodule: 4500 x 6055 mm
  • Maximale afmetingen met 2 dakmodules zonder tussenkolom: 6000 x 6055 mm
  • Materialen bovendak: gegolfde staalplaat met anticondenslaag
  • Materialen plafond: glasvezeldoek, opgespannen met Fixscreen-technologie
  • Opties: up/down-ledverlichting, verticale zonwering Fixscreen, vaste Liniuswand, schuifwand Loggia, glazen schuifwand, afwerking Classic Line
  • Beschikbaar in alle RAL-kleuren

Meer informatie is te vinden op de website van Renson.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie