’s Werelds enige echte ronde airco cassette

De Samsung 360 cassette is de eerste en enige ronde airco cassette in de wereld.

De firma Airflow uit Budel paste de 360 cassette toe voor haar klant 250K in Eindhoven.


Samsung 360 cassette

De ronde vorm van de 360 cassette zorgt voor een all-way cassette waarbij natuurlijke convectie koudeval voorkomt. De 360 cassette heeft geen uitblaaslinialen. Door gebruik te maken van een 3-tal kleine stuurventilatoren kan de luchtstroom optimaal gestuurd worden vanuit de ronde airco. De luchtstroom kan vrijwel horizontaal gericht worden, zodat de lucht gelijkmatig verspreid wordt. De lucht bereikt iedere hoek van de ruimte.


De  360 cassette is de eerste ronde cassette in de wereld zonder uitblaaslinialen. Het volledig ronde design past harmonieus in ieder interieur. Een rond LED display laat op een grafische manier de werkingsmodus (horizontaal of verticaal) zien. De ronde 360 cassette combineert moeiteloos techniek met functie en design met een hoog rendement.


Design

Het design van de 360 cassette is stijlvol en past in ieder interieur.  Niet alleen de buitenkant, maar ook het binnendeel is rond en weggewerkt in de behuizing. Hierdoor past de cassette ook als esthetisch element in ruimten met een moderne, industriële, look. De cassette kan zowel geheel vrij als ingebouwd geïnstalleerd worden. De inbouwhoogte is variabel en de randen zijn eenvoudig op te vullen. De lichte kunststof panelen zijn eenvoudig te demonteren om bijvoorbeeld in een kleur te spuiten.


Tochtvrije koeling

De ronde vorm van de 360 cassette zorgt voor een all-way cassette waarbij natuurlijke convectie koudeval voorkomt. De 360 cassette heeft geen uitblaaslinialen. Door gebruik te maken van een 3-tal kleine stuurventilatoren kan de luchtstroom optimaal gestuurd worden. De luchtstroom kan vrijwel horizontaal gericht worden, zodat zowel mét als zonder coanda-effect de lucht gelijkmatig verspreid wordt. De lucht bereikt iedere hoek van de ruimte. Indien gewenst kan ook in 3 segmenten van 120⁰ de lucht apart gestuurd worden voor comfort op maat.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie