Alle ASSA ABLOY Entrance Systems-producten voortaan onder één merknaam verkrijgbaar

ASSA ABLOY Entrance Systems schaart alle producten voortaan onder één merknaam: ASSA ABLOY.

Zo benadrukt het bedrijf zijn volledige aanbod en versterkt het haar positie als leider in innovatie. Ook laat ASSA ABLOY Entrance Systems op deze manier haar uitgebreide portfolio aan producten en diensten zien en hun vermogen om complete faciliteiten uit te rusten met moderne en duurzame automatische toegangsoplossingen.


Eén merk, dezelfde producten

Dit betekent dat de productmerken Besam, Crawford, Albany en Megadoor vanaf 1 december 2017 opgaan in het merk ASSA ABLOY. Het betekent ook dat de collectieve ervaring van elk van deze voormalige bedrijven nu gevestigd is onder één merk. Valt de keuze op ASSA ABLOY, dan is men ervan verzekerd dat elk product en advies vanuit een vast netwerk aan mensen afkomstig is. Het productaanbod blijft hetzelfde en de verandering is slechts van toepassing op de merknaam van de producten.


Veranderende markt

“De markt verandert. Onze klanten hebben geen tijd meer om een lange lijst aan leveranciers te beheren, hoe goed ze ook zijn. Zij willen liever werken met één partner. Onder één merknaam kunnen wij klanten en relaties nog beter van dienst zijn. Bovendien halen ze zo meer voordeel uit onze producten en diensten”, zegt Juan Vargues, Executive Vice President ASSA ABLOY en President & CEO van ASSA ABLOY Entrance Systems.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie