Winnaar StucMaster 2017 bekend

Sinds 26 oktober is StucMasters 2017, dé stukadoorswedstrijd van dit jaar, online te zien geweest op NXtv.

Doel van dit online TV programma is om het vak van stukadoor te promoten bij jongeren en om stukadoors in het algemeen in een positief daglicht te zetten. 


In vier afleveringen volgen we vier stukadoors die met elkaar de strijd aangaan om de felbegeerde titel van StucMaster 2017 te bemachtigen. In de afleveringen krijgen ze uitdagende opdrachten en kunnen ze hun vakmanschap tonen. Presentatie is in handen van Bobbie Bodt, die bij de jongere doelgroep populair is vanwege de presentatie van het jongerenprogramma Concentrate. Zij maakt het programma luchtig en vrolijk en heeft ook echt aandacht voor het vakmanschap van de deelnemers. Na een spannende strijd is de finale van StucMasters 2017 op 7 december online op NXtv gepubliceerd en krijgt Dogan uit handen van Bobbie de mooie trofee. Hij mag zich StucMaster 2017 noemen.   


Het online format is een hit; er is geen stukadoor in Nederland die de wedstrijd niet kent en volgt. Spontane aanmeldingen voor StucMasters 2018 stromen al binnen bij Knauf.


Samenwerking Knauf en NXtv

StucMasters is een samenwerking van NXtv en Knauf. NXtv is een online en interactief tv-kanaal waar diverse doelgroepen een uitgebreid platform wordt geboden met allerhande programma’s over techniek. Binnen de stukadoorsbranche blijkt maar al te vaak dat vacatures heel moeilijk zijn in te vullen. De reden daarvoor? Er is nagenoeg geen aanwas van nieuwe vaklieden. NXtv en Knauf springen hierop in door op een leuke en aansprekende manier videocontent te bieden rondom het vak van stukadoor.


StucMasters 2018

Na het succes van StucMasters 2017 heeft Knauf besloten om ook volgend jaar weer een serie StucMasters op te nemen. Daarvoor zoekt Knauf gemotiveerde stukadoors die graag aan willen deelnemen. Opgeven kan via de website van Knauf

 
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie