Troax URSP volle plaatpanelen voor bergingen waar privacy benodigd is

Verhinder onbevoegden de toegang tot uw bergingen en voorkom kans op inbraak en diefstal

URSP is een volle plaatpaneel dat zorgt voor privacy en uitzonderlijk goede bescherming tegen inbraken. Het wordt met name gebruikt als voorwand in ruimtes die al een redelijke externe beveiliging hebben en is compatibel met UR350 en UX450. Voorbeelden van zulke ruimtes zijn bergingen in appartementen, fietsenstallingen, opslagruimtes, ruimteverdeling enz.  De panelen uit metaalplaat zorgen ervoor dat mensen niet van buitenaf kunnen zien wat er in de berging staat. Dit systeem heeft ook volledig afgedichte deuren als alternatief voor gaasdeuren. De deur is voorzien van hangslotplaatjes. URSP kan eenvoudig worden gecombineerd met onze andere scheidingwanden uit gaas.


Effectief tegen inbraak en vandalisme

De wanden zijn niet enkel modulair, maar zijn ook effectief tegen inbraken en vandalisme. De deuren hebben gelaste scharnieren en sluitingen, en zijn daardoor niet de typische zwakke schakel in het geheel. Met onze veilige drempelloze deursystemen wordt de toegang gemakkelijk gemaakt, zeker voor mensen met een lichamelijke handicap. De deur heeft een frame gemaakt van stalen kokers en twee speciaal ontworpen dwarskokers voor stevigheid en veiligheid. De deuren zijn bij levering reeds voorgemonteerd en klaar voor montage. Het is mogelijk een bestaande opstelling verder uit te breiden met bijkomende panelen of deuren. De wanden vormen een veilige, duurzame en eenvoudig te monteren afscherming.  Standaard worden panelen geleverd met een hoogte van 2.200 mm en in 6 verschillende breedtes. Materialen in onze standaardkleur RAL 7037 zijn altijd op voorraad voor snelle levering.


Opslag en beveiliging

Troax biedt een brede waaier aan systemen voor opslag en beveiliging van eigendommen. In combinatie met ons afschermsysteem Caelum kunnen de gaaspanelen worden aangepast aan de meeste panden en opslagruimtes, ook als de plafonds schuin zijn.  Troax modules en accessoires kunnen worden gebruikt om de installatie aan vrijwel alle soorten gebouwen aan te passen: smal of breed, lage of hoge plafonds, rechte of schuine vloeren. 

« Nieuws overzicht