Troldtekt: veelzijdige akoestische wandoplossingen

Met de Troldtekt akoestische oplossingen voor wanden is de architect in staat zelf een uniek geluidsabsorberend design te creëren, in elke ruimte waar een uitstekende geluidsabsorptie vereist is. 

Wanden kunnen esthetisch mooi afgewerkt worden met platen in alle mogelijke kleuren en verschillende vezelbreedtes. Onze Troldtekt panelen kunnen in alle mogelijke RAL en NCS kleuren gespoten worden. Daarbij zijn al onze naturel en standaard kleuren Cradle to Cradle zilver gecertificeerd. De platen blijven jarenlang mooi en kunnen bovendien opnieuw geschilderd worden, wat het niet alleen een duurzame akoestische oplossing, maar ook een veelzijdige esthetische oplossing maakt. 


Troldtekt Rhomb panelen

Daarbij hebben we verschillende designoplossingen voor wanden, waaronder de Troldtekt Rhomb. Dit is een unieke oplossing die de muur een driedimensionale look geeft. De Rhomb bestaat uit akoestische platen met CNC-gefreesde patronen, waardoor het effect van een driedimensionale kubus ontstaat. Een andere akoestische oplossing voor wanden is de Wave, een golvende plaat die de illusie wekt dat het oppervlak beweegt. Dit effect wordt bewerkstelligd door een geavanceerde giettechniek. De platen kunnen in een repetitief patroon, horizontaal of verticaal, naast elkaar of baksteensgewijs worden gemonteerd. Daardoor kunnen architecten hun eigen driedimensionaal, geluidsabsorberend oppervlaktedesign voor wanden creĆ«ren. 


Akoestische wandoplossingen

De akoestische wandoplossingen van Isolco zijn ideaal voor toepassing in alle gebouwen waar een goede geluidsabsorptie essentieel is, zoals scholen, zwembaden, kantoren en sportgelegenheden. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie