Verrassende eenvoud: ophangperforatie nu op alle Ql 24-38 draag- én hoofdprofielen

Hoe één perforatie het leven 10 maal eenvoudiger maakt

Doordat alle profielen zijn voorzien van dezelfde handige Unipro-stans, hoeft u als verwerker geen speciale profielen te bestellen of op voorraad te houden en kunt u sneller en effectiever werken. Het enige extra hulpmiddel dat u nodig heeft voor verdekte montage of Insula plafondeilanden is de Cross-Lock beugel. Daarmee kunt u de draag- en hoofdprofielen met elkaar verbinden.


Montage plafondeilanden

Unipro profielen zijn geschikt voor toepassing bij onder meer zichtbare systemen, verdekte montage en Insula plafondeilanden. U profiteert daarbij vanzelfsprekend van alle voordelen van het Quick-Lock (QL) ophangsysteem: vlakke verbindingen, esthetisch fraaie aansluitingen, perfecte maatvastheid, haaksheid en naadloos aansluitende plafondpanelen. En natuurlijk de vlotte montage, waarvoor relatief weinig meetwerk en weinig ophangpunten nodig zijn.


Hoofdprofielen

De ‘klik’ lengteverbinding van de hoofdprofielen borgt automatisch bij het in elkaar steken van de profieleinden. Indien nodig koppelt u de verbinding met een eenvoudige beweging weer los. Al na het aanbrengen van enkele dwarsprofielen wordt het systeem haaks en stabiel. Achteraf corrigeren is zelden nodig.

Kenmerken:
  • Unipro zelfzoekende perforatie op alle QL 24-38 hoofd- en draagprofielen in de standaarduitvoering.
  • Geschikt voor toepassing bij onder meer zichtbare systemen, verdekte montage en  Insula plafondeilanden.
  • Vlotte probleemloze montage, zonder dat u speciale profielen moet hebben of bestellen.
  • Gegarandeerde kwaliteit, in esthetisch en technisch opzicht: vlak, veilig, haaks, stabiel en maatvast.
     
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie