Het eerste spatvrije transparante voorstrijkmiddel: voorstrijken met de roller, zonder te spatten

Het voorstrijken van wanden en plafonds kan nu sneller en schoner met CapaTex Fix ThiX van Caparol.

De bijzondere samenstelling zorgt ervoor dat het transparante voorstrijkmiddel niet spat, zelfs als de vakman het met een roller aanbrengt. CapaTex Fix ThiX is binnen én buiten te gebruiken.


Schoon en snel

Veel oppervlakken hebben vóór de afwerklaag een voorstrijkmiddel nodig om de ondergrond te verstevigen, te nivelleren en minder poreus te maken. Bij het aanbrengen van transparante voorstrijkmiddelen is spatten vrijwel onvermijdelijk. Dat brengt extra maatregelen met zich mee bij het voorbereiden van het werk. Caparol lost dat probleem op met CapaTex Fix ThiX. Dankzij een unieke samenstelling blijft het materiaal beter tussen de vezels van de roller zitten en druipt het er niet af. Zo kan de vakman het product schoon en snel aanbrengen, ook bij gebruik van een roller.


Uniek

Katrin Summ, marketingmanager bij DAW NEDERLAND, benadrukt het unieke karakter van het nieuwe product: “We zijn op de Nederlandse markt het enige merk met een voorstrijkmiddel van deze kwaliteit en met deze eigenschappen, dat absoluut niet spat. CapaTex Fix ThiX voorziet echt in een behoefte. Omdat je weet dat jij en je omgeving schoon blijven, ben je als schilder minder voorbereidingstijd kwijt. Je werkt dus schoner en prettiger, maar ook sneller.”


Toepassingen

CapaTex Fix ThiX is effectief en efficiënt op veel verschillende ondergronden. Zowel pleisterwerk, metselwerk en cellenbeton als gipskartonplaten, kalkzandsteen en oude verflagen zijn geschikt voor een voorbehandeling met het nieuwe product van Caparol. CapaTex Fix ThiX is verkrijgbaar bij de Caparol groothandel in verpakkingen van 5 en 10 liter.


CapaTex Fix ThiX is het eerste spatvrije transparante voorstrijkmiddel: voorstrijken met de roller, zónder te spatten!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie