Openheid en transparantie met de glas-vouwwand van Solarlux

Als grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen win je ruimte: ruimte voor meer woon- en leefgenot en ruimte voor fraaie architectuur.

Met deze filosofie overtuigt Solarlux al ruim 30 jaar de gevelbranche. Een Duits familiebedrijf met passie voor openheid en transparantie.


De glas-vouwwand


Begin dit jaar introduceerde Solarlux een geheel nieuw concept glas-vouwwand, dat qua techniek, design en uitvoeringsmogelijkheden uniek is. In de nieuwe glas-vouwwand van Solarlux komt de jarenlange expertise en know-how tot uitdrukking. Elk onderdeel van de vouwwand is tot in detail doordacht en dit heeft geleid tot een product van ongekend niveau en inmiddels bekroond met zowel een Iconic Award als de German Design Award.


Transparantie

De gewenste transparantie wordt gerealiseerd door uiterst smalle profielen met een aanzichtbreedte van slechts 99 mm – tot nu toe uniek in de markt. Talrijke combinatiemogelijkheden met bovenlichten, vaste kozijnen, draai-kiepramen en hoekelementen maken de nieuwe Solarlux glas-vouwwand tot een multifunctioneel gevelelement. Bijzonder slim daarbij is de mogelijkheid om al deze verschillende elementen in één kozijn te combineren. Spraakmakend is de optimale gewichtsafdracht op de loopwagens en vloerrails voor een groot vleugelgewicht. Het resultaat is grotere glasoppervlaktes en minder profiel voor maximale transparantie. Met de glas-vouwwand kunnen royale openingen in woonhuizen of openbare gebouwen gerealiseerd worden, geheel barrièrevrij met verzonken vloerrails. Met de uitstekende isolatieswaarden is de Solarlux glas-vouwwand zelfs geschikt voor passiefhuisbouw. 


Meer informatie is te lezen op de website van Solarlux.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie