Ultraslank, kwaliteit, maatwerk en comfort. Dé kenmerken van MethermoXL aluminium ramen en deuren

Van slanke schuifpui en vaste beglazing tot draai-kiepramen: alle Methermo®XL producten bieden maximaal daglicht en een ultiem uitzicht.

Grote glaspartijen, transparantie en minimale profilering zijn steeds vaker de kenmerken van hedendaagse architectuur. Het ultieme contact tussen binnen en buiten. Met het ultraslanke aluminium raamsysteem van Metaglas behoren deze kenmerken tot de mogelijkheid. De MethermoXL serie beschikt over een minimaal design waarmee grote glasoppervlakken te realiseren zijn.


UItraslanke profilering

Door de ultraslanke profielen van de Methermo®XL lijn is het glasoppervlak extra groot en valt een zee aan daglicht binnen. Ontworpen in de lijn van strak, Nederlands design geeft de complete productrange Methermo®XL ontwerpers en architecten eindeloze ontwerpmogelijkheden. Bewegende en vaste glaspartijen zijn bijvoorbeeld modulair te combineren voor elke gewenste gevelindeling. De profilering is daarbij compleet weg te werken in wanden, vloeren en plafonds. Alle Methermo®XL producten worden per project op maat gemaakt in samenwerking met architecten, bouwbedrijven en opdrachtgevers. 


Methermo®XL serie

De MethermoXL serie is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. De serie bestaat uit: naar binnen en buiten draaiende ramen en deuren; (stolp) draaikiepramen; horizontale en verticale schuiframen en vaste beglazing. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie