Saval plug-in for Revit®

Saval Brandveiligheid Assistent™ automatiseert en analyseert de hoeveelheid en locatie van de brandslanghaspels en brandblussers in Autodesk Revit®.

Volledig gesynchroniseerd met de laatste gebouwontwerpen, de daarbij behorende plattegronden en Saval producten, genereert de plug-in automatisch visualisaties van de locatie en dekking van de brandblusapparatuur. 


Brandblusapparatuur

De 2D en 3D visualisaties van de brandblusapparatuur kunnen gemakkelijk worden geplaatst op een aparte “Revit sheet” of ze kunnen worden opgeslagen als afbeeldingen. Zo kan snel en gemakkelijk informatie worden verkregen over de locatie en de dekking van alle brandblusapparatuur in het gebouw. Dit zorgt voor de zekerheid dat de brandveiligheidsmaatregelen correct zijn uitgevoerd volgens de geldende normen.

‘In het beginstadium van een gebouw wil je zoveel mogelijk kennis delen over invulling geven aan brandveiligheid. Dit garandeert dat het model van onze bouwpartners zo compleet mogelijk is, ook qua brandveiligheidsproducten.’


Download de plug-in

Download de plug-in gratis. Voor meer informatie neemt u contact op met Saval Brandbeveiliging.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie