De meest duurzame akoestische oplossing voor plafond en wand

Troldtekt akoestische panelen zijn de meest duurzame oplossing voor elk project dat om een hoogwaardige plafond- of wandafwerking vraagt.

In tegenstelling tot andere akoestische oplossingen op de markt, blijven Troldtekt  panelen jarenlang mooi.


Combinatie van hout en cement

Troldtekt panelen zijn slechts gemaakt van twee materialen: hout en cement. De combinatie van de sterkte van het cement en de natuurlijke eigenschappen van het hout, zorgt voor een materiaal dat ongevoelig is voor beschadigingen en verkleuringen. De platen schimmelen en rotten niet en kunnen daardoor zowel binnen als buiten gebruikt worden. Troldtekt panelen in naturel kleuren (crème en grijs) en onze standaard gespoten kleuren zijn voorzien van een Cradle-to-Cradle zillver certificaat. Indien u na enkele jaren op zoek bent naar een nieuwe look, kunt u de platen simpelweg opnieuw schilderen. Dit maakt van Troldtekt de meest duurzame oplossing voor plafond- en wandafwerking.


Uistekende akoestiek

Daarnaast verzekeren onze platen een uitstekende akoestiek in elke ruimte. De structuur van de platen zorgt voor een maximale geluidsabsorptie en een minimale nagalmtijd. Dit is essentieel voor het welzijn en een gezond binnenklimaat. Door deze akoestische eigenschappen is het product uitermate geschikt voor plafond- en wandtoepassing in o.a. scholen, kantoren zwembaden en parkeergarages. 
Onze productspecialisten kunnen u vrijblijvend adviseren over de akoestiek voor uw project. Door in een vroeg stadium al over de akoestiek na te denken kunnen veel overbodige kosten worden voorkomen. Ook bestaande situaties welke in de praktijk niet voldoen aan de eisen kunnen door ons worden doorberekend waarna wij u een passend advies kunnen geven.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie