Zelfsluitende toegangspoorten maken een hekwerk helemaal af

Dat streeft u toch ook na voor uw hekwerken? Poorten die mechanisch, gecontroleerd en geremd weer dichtlopen na het openen.

De DICTATOR DIREKT EN RTS poortsluiters zijn hiervoor zeer geschikt en zorgen voor:


Veiligheid voor gebruikers, denk aan kinderen in bijvoorbeeld de speeltuin Comfort voor de omgeving, geen lawaai bij het dichtslaan van de poort Oplossing: Geen bovendorpel voor een dranger? Ook hier zijn de DIREKT en RTS wel toepasbaar


Opbouw montage:

Met name in bestaande situaties is de DIREKT eenvoudig te monteren. Deze opbouwpoortsluiter is in sluitsnelheid regelbaar en kan geleverd worden in grijs, wit, zwart en een RVS uitvoering. Afhankelijk van de poortbreedte (max. 1500mm) en het gewicht van de poort (max. ca. 100kg.) wordt de DIREKT 150 of DIREKT 200 toegepast.


Inbouw montage:

De RTS buisdeursluiter wordt in de koker ingebouwd en is dus met name in nieuwe situaties eenvoudig te monteren. Het voordeel van de inwendige buisdeursluiter is de ongevoeligheid voor vandalisme en weersinvloeden. De sluitsnelheid is regelbaar en kan daarom op iedere deursituatie worden afgestemd, geschikt voor maximale openingshoek van 180 graden. Op de foto’s ziet u de RTS toegepast in geluidsisolerende vluchtdeuren van Alara Lukagro – spoorlijn tussen Lelystad en Zwolle (Hanzelijn).


Kijk voor meer informatie over de diverse uitvoeringen op de website van DICTATOR.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie