Schoonloopsysteem Coral Click: de modulaire entreetegel in handomdraai

Forbo Flooring introduceert eenvoudig te installeren en modulaire entreetegel

Forbo Flooring introduceert deze maand Coral Click, een eenvoudig te installeren, modulaire entreetegel met een pvc-basis. Met het kliksysteem leg je in een handomdraai een schoonloopmat in de grootte naar wens, zo op je bestaande vloer. Coral Click is ijzersterk, heeft een extra vuil- en vochtopslag en houdt daarmee het grootste deel van het vocht en vuil buiten. Dit betekent schone en droge vloeren, en een besparing op de schoonmaaktijd. Bovendien wordt de levensduur van uw andere vloeren aanzienlijk verlengd omdat deze beter beschermd worden tegen bijvoorbeeld zand, glasresten etc. Ook voorkomt u glijpartijen op regenachtige dagen en worden schadelijke stoffen als allergenen en fijnstof niet langer binnengelopen.


Entreesysteem

De nieuwe Coral Click collectie is bovendien fraai en combineert gemakkelijk met achterliggende vloeren zoals linoleum, pvc, steen, tapijt of hout. Met deze introductie is Forbo Floorings portfolio aan entreesystemen compleet. Coral Click vormt - zowel qua beloopbaarheid als installatiegemak - de perfecte stap tussen de textiele Coralmatten en de robuuste Nuway profielmatten van Forbo. 


De ideale entreezone

Coral Click past met haar optionele Coral Brush inlages (met verdieping in de robuuste pvc rug voor extra vocht- en vuilopname en sterke borstelharen, red.) ook in veel belopen entrees. Forbo levert daarnaast een Coral Click variant die buiten toegepast kan worden. De open structuur zorgt er voor dat vocht eenvoudig door de mat heen zakt en de pvc-basis schraapt het vuil van de schoenzolen. Buiten beginnen met een entreesysteem, is soms raadzaam omdat een ideale entreezone minimaal zes meter lang is. Met die lengte zet de bezoeker genoeg stappen om het entreesysteem haar werk te laten doen zoals vuil afschrapen en vocht opnemen (ook als bezoekers hun schoenen niet afvegen bij binnenkomst). Coral Click is overigens ook makkelijk te combineren met een normale Coral textielmat. 


Meer informatie

Voor veel meer info over de Coral Click, bekijk de website van Forbo Flooring. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie