Ecophon introduceert akoestisch plafond met 3-dimensionale look

De nieuwe Ecophon Focus™ Ez combineert akoestisch comfort met verrassend ontwerp.

Door het diagonale kantontwerp zakt het paneel aan een zijde 10 mm door en aan de andere 30 mm. Dit creëert een 3-dimensionale look en feel. Daarnaast is ieder paneel afzonderlijk in een richting te plaatsen waardoor de ontwerpmogelijkheden eindeloos zijn.


Ecophon Focus™ Ez heeft een nieuw gepatenteerd design. Door het diagonale kantontwerp bevindt de zichtzijde van elk paneel bevindt zich respectievelijk 10 mm tot 30 mm onder de zichtzijde van het profiel waardoor een unieke uitstraling van het plafond wordt gecreëerd. Het zichtbare oppervlak heeft een Akutex™ FT coating, leverbaar in 16 kleuren om eenvoudig de gewenste ambiance te creëren. Met een dikte van 40 mm biedt Focus™ Ez fantastische akoestische prestaties en de panelen zijn eenvoudig demonteerbaar.


Kenmerken Focus Ez
  • Diagonale kantafwerking
  • Afmeting lxbxh: 600x600x40 mm
  • Oppervlak: moderne Akutex™ FT afwerking leverbaar in 16 kleuren 
  • Uitstekende geluidsabsorptie (Klasse A)
  • Eenvoudig te demonteren
Duurzaamheid

100% recyclebaar
Materiaal: 3e generatie glaswol gemaakt uit >70% gerecycled huishoudglas en bindmiddel op plantaardige basis


Meer informatie?

Kijk op de website van Ecophon voor uitgebreide technische informatie over Ecophon Focus Ez.


Focus Ez is onderdeel van de Ecophon Focus™ familie. Deze reeks plafondsystemen biedt een breed scala aan ontwerpopties door flexibele keuze in kleuren, kantafwerkingen, afmetingen, zichtbaarheid van het systeem en verlichting. 


Meer informatie vindt u in de productpresentatie van de Ecophon Focus.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie