Als trendsetter in vraaggestuurde ventilatie, heeft Renson voor elk wat wils in z’n assortiment. Op het vlak van balansventilatie, is de Endura Delta het uithangbord voor slim ventileren met warmteterugwinning.

De ventilatie-unit is uniek in zijn soort dankzij de 3 geïntegreerde sensoren. Die stemmen het ventilatiedebiet af op basis van continue metingen van het CO2, VOC- en vochtgehalte in de binnenlucht. De Endura Delta is standaard bedienbaar via een app om gebruikers te betrekken bij de correcte werking van hun ventilatiesysteem en hen te melden wanneer bijvoorbeeld vervanging van filters aan de orde is.


Balansventilatie

De Endura Delta van Renson behoort tot de groep balansventilatie, ook gekend als het ventilatiesysteem type D. De unieke Renson vraagsturing zorgt ervoor dat het systeem standaard reageert op vocht, CO2 en geuren (VOC). Hierdoor zal het systeem uiterst energiezuinig zijn en enkel ventileren wanneer nodig is. De Endura Delta is te verkrijgen in drie debietvarianten, namelijk 330, 380 en 450m³/h. Elke variant is beschikbaar met 4 bovenaansluitingen (T4), of 2 boven- en 2 onderaansluitingen (T2/B2). 


Ventilatiesysteem met applicatie

Daarnaast is er ook nog de keuze om het toestel uit te rusten met of zonder voorverwarmingselement. Om het ventilatiesysteem in te stellen kan er gebruik gemaakt worden van de zeer praktische en eenvoudige Endura Delta applicatie. Naast het inregelen van het systeem kan de applicatie ook gebruikt worden door de bewoners, om de werking van het ventilatiesysteem op te volgen.