ATAG Verwarming gaat zich anders presenteren. Was het voorheen vooral het product dat centraal stond, wordt er nu de nadruk gelegd op de belevingswereld van installateurs én consumenten.

Ook in deze volgorde. Op deze manier geven we de installateur en de consument een goed gevoel over én in hun persoonlijke comfort zone. 


ATAG ondersteunt

Als installateur zorg je ervoor dat je klant er letterlijk warm bij zit. Jij bent voor hem de comfortexpert op wie hij altijd kan rekenen. De markt verandert, de consument is kritischer en heeft vaak al uitgebreide kennis van verwarmingszaken. Als installateur moet je steeds meer weten over het verkopen, installeren en onderhouden van verwarmingsproducten. En de consument verwacht dat ook. Dit vraagt om een andere klantbenadering. Wij willen je hierbij helpen. Niet omdat we het beter weten, maar omdat we jouw klant nog meer van dienst willen zijn. En hierbij gaan we vooral ondersteunen bij het verkopen van verwarmingsproducten.


Comfort en ATAG techniek

ATAG is Nederlands en ATAG is techniek. Deze techniek komt naar voren in een aantal belangrijke onderdelen van de cv-ketel.


Warmtewisselaar

Het meest belangrijke onderdeel is de warmtewisselaar. Dit ‘warme hart’ is bij ATAG gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvaststaal. Ongevoelig voor roestvorming en slijtage. En zorgt zo voor een betere warmteoverdracht in vergelijking met een aluminium warmtewisselaar. Met als resultaat dat na 15 jaar een ATAG cv-ketel nog net zo zuinig is als op de dag van aanschaf.


Economizer

Deze – exclusief – door ATAG ontwikkelde tweede warmtewisselaar benut de warmte van de  rookgassen, die normaal gesproken via de schoorsteen verdwijnen. Zo wordt de ketel nog zuiniger en de energierekening nog lager.


Multigasblok

De gassamenstelling gaat in 2021 veranderen. Omdat een cv-ketel tenminste 15 jaar meegaat, is dit iets om rekening mee te houden. Alle ATAG cv-ketels zijn al voorbereid op de toekomst en kunnen eenvoudig worden omgeschakeld naar de nieuwe gassamenstelling dankzij het intelligente Multigasblok dat moeiteloos elke gasmix ‘aankan’.


Comfort Zone

Als installateur heb je een bijzonder werkterrein; het huis van je klanten. Hun persoonlijke comfort zone. En jij houdt deze onder controle. Of je ze nu helpt bij het kiezen van een cv-ketel, installeert of onderhoudt, samen met jou gaan we voor het beste resultaat. Zodat jouw klanten jouw ambassadeurs worden. Hiervoor ben je bij ATAG aan het goede adres: Wie van comfort houdt, kiest voor ATAG techniek.