Introductie EPDM dakboek tijdens 20-jarig bestaan VESP

Ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van Verenigde EPDM Systeem Producenten (VESP) wordt er op donderdag 30 november a.s. bij BDA Dak- en Geveladvies het EPDM Dakboek uitgegeven.

VESP is de organisatie die zich al meer dan 20 jaar bezighoudt met de promotie van EPDM-dakbedekkingssystemen in de breedste zin van het woord.


Duurzame dakbedekking

Met dit boek onderstrepen we de prestaties van onze elastomeer afdichtingsproducten, tonen we de mogelijkheden door een diversiteit van toepassingen op spraakmakende gebouwen en bieden wij de ontwerper inzicht in voorwaarden voor een levenslange toepassing. Niet alleen met het aanbrengen van een duurzame dakbedekking wordt een duurzaam daksysteem bereikt, maar meerdere aspecten spelen hierbij een rol. Aspecten die stuk voor stuk onder de aandacht worden gebracht in dit EPDM Dakboek.


Er wordt in deze uitgave ruim aandacht besteed aan duurzaamheid, multifunctionaliteit evenals de recyclebaarheid van EPDM-dakbedekking. Vooral het gebruik van natuurlijke grondstoffen en milieuaspecten worden uitvoerig besproken.


Tijdens dit persmoment wordt het boek aan alle aanwezigen overhandigd.
 

« Nieuws overzicht