De 5 voordelen van DALI-noodverlichting

DALI is dé internationale communicatiestandaard in licht. Met dit intelligente lichtregelsysteem is individuele bewaking en registratie van armaturen eenvoudig.

Zo maakt DALI het mogelijk uw decentrale noodverlichtingsinstallatie centraal te bewaken en te beheren vanaf één werkplek. 

 

Alle voordelen op een rijtje:
  • Onderhoud is aantoonbaar te registreren dankzij de logboekfunctie
  • Het testen van de armatuur (de accu en lichtbron) met een vrije planning van het tijdstip van de autonomietest (> 1 uur) en de functietest (> 1 minuut)
  • Het uitlezen van de status van de armatuur (bijv. normaal/noodbedrijf, aan het laden of opgeladen, aantal branduren van de lichtbron en eventuele defecten).
  • Monitoren van het energieverbruik
  • Het aan- of uitzetten van permanente, geschakelde verlichtingsarmaturen (bijv. dag- /nachtverlichting)


Natuurlijk zijn er nog meer functionaliteiten, maar deze zijn afhankelijk van het gekozen gebouwbeheersysteem. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van een sms naar de gebruiker bij een defect armatuur.


Profiteert u al van de voordelen?

U bent bij Famostar aan het juiste adres voor noodverlichtingsarmaturen voorzien van DALI. Voor het bieden van een centraal beheersysteem werkt Famostar samen met vooraanstaande partijen die gespecialiseerd zijn in lichtregelsystemen, centraal beheersystemen en applicaties. Dit systeem moet noodverlichting volgens de DALI-normen IEC 62386-101 en -202 ondersteunen om te communiceren met Famostars armaturen. Een compleet DALI-systeem maakt het mogelijk een totale lichtoplossing te bieden. Vraag Famostar naar de mogelijkheden via de website, e-mail of bel naar 026 3 846 846.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie