Flexibel met glas dankzij de glaswand G60 van BREEDVELD

Flexibiliteit, openheid en transparantie, toverwoorden in de architectuur van nu. BREEDVELD doet daar met haar glaswand G90 nog een schepje bovenop: stilte.

En wat betreft de vormgeving zijn de mogelijkheden onbeperkt. Zo kan men de glaswand laten kleuren, (zand)stralen of met folie beplakken. Een prachtig podium voor teksten, logo’s of complete designs.


Met glazen wanden verzekert men zich van een moderne inrichting met een open karakter én zeeën van licht. Kiest men voor een glaswand van BREEDVELD dan kan men daar flexibiliteit bij optellen. Het Gelderse bedrijf is gespecialiseerd in mobiele wandsystemen waarmee een ruimte in een handomdraai getransformeerd wordt tot twee -of meer- kleinere ruimtes. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos, van theater tot school, van kantoor tot zorginstelling. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend. Het assortiment van BREEDVELD bevat vier typen eenvoudig te verplaatsen glazen  afscheidingen:

  • G10 – deze glaswand is uitgevoerd met 10 millimeter enkel gehard glas in een raamwerk van aluminium.
  • G12 – de grote broer van de G10. Het 12 millimeter dikke glas maakt hogere uitvoeringen mogelijk.
  • G90 – deze geluidsisolerende dubbelwandige glaswand is opgebouwd uit een aluminium frame die de afdichtingsmechanieken herbergt.
  • P90GL / P110GL – deze paneelwand bevat extra grote glasopeningen.

De mobiele glaswanden van BREEDVELD bewegen met uw behoefte mee. Ze zijn bovendien gemakkelijk door één persoon verplaatsbaar. 


Over BREEDVELD

Met de mobiele wandsystemen van BREEDVELD haalt men het beste uit elke ruimte. Het assortiment bevat paneel-, glas-, schuif- en vouwwanden -allen geproduceerd in de eigen fabriek in Horssen- en er zijn eindeloos veel afwerkingsmogelijkheden. Op iedere vraag aangaande flexibele ruimteverdeling heeft BREEDVELD een passend antwoord. En daarbij kijkt de Gelderse producent niet alleen naar de wand, maar ook naar de constructieve omgeving. Dankzij  een team van betrokken vakmensen die nog écht mooie producten willen maken zijn opdrachtgever, uitvoerder en eindgebruiker zeker van een perfect eindresultaat. 


Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

BREEDVELD staat op 24, 25 en 26 januari op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoek de stand en laat u inspireren.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie