Vernieuwde rail strut universele profielen van Legrand voor kabelgoten

Met de introductie van rail strut komt Legrand Nederland nu met één totaalprogramma profielen. Het bestaat uit zes types rails, geschikt voor diverse kabeldraagsystemen.

Universeel, dat betekent dat de rail struts perfect toe te passen zijn met onder meer Cablofil draadgoten, P31 kabelgoten, GLO4 en Swifts kabelladders. Bovendien kunnen ze worden geïntegreerd met de bestaande consoles, zoals type CB.


Montage

De  zes types uit het programma (R21S, R21SP, R41S, R41SP, R41D en R41DP)  hebben verschillende gatenpatronen. Dankzij de perforatie aan de zijkant kunnen de consoles gemakkelijk op de rail gemonteerd worden, met of zonder schroeven. De nieuwe zelfborgende glijmoer E41 is hier een essentieel element. Met deze moer kan de console in een handomdraai juist gepositioneerd worden op de rail. Kabel- en draadgoten kunnen op hun beurt schroefloos, met clips, aan de consoles worden bevestigd.


Rail struts

Rail struts zijn toepasbaar voor bijna elke omgeving door de beschikbaarheid van verschillende materialen, zoals sendzimir en thermisch verzinkt, RVS304L of RVS316L.  Ze zijn conform IEC 61537, IMQ en BS.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie