Wel de look & feel van beton maar dan licht en snel

Natuursteen geeft gevel het uiterlijk van beton

Steni is 53 lentes jong maar maakt nu een spannende ontwikkeling door. Ontwerpers en bouwers die op zoek zijn naar monolithische en impossante gevels richten steeds vaker hun architectonische en bouwkundige pijlen op Steni Nature. Het natuursteengranulaten decor in verschillende groottes en kleuren genereert de gewenste ‘look & feel’ en door gebruik te maken van de custom made L- en U-elementen monteert men zonder zwaar te hoeven tillen, snel en efficient. Deze wijze van bouwen geeft gewichtsbesparingen die zelfs kunnen worden doorberekend tot in de fundering. 


Natuursteen zorgt voor betonlook gevel

Bijkomend voordeel is dat het natuurlijke decor de minimale schroefkopjes van de ‘zichtbare’ bevestiging nagenoeg volledig maskeert. Is de gevel toe aan een reinigingsbeurt, geen probleem. De granulaten zijn ingebed in de glasvezel versterkte composieten panelen en derhalve kunnen deze zelfs worden gereinigd onder maximaal 100 bar. Dit geeft dat uw mooie gevel door de jaren heen mooi kan blijven, zelfs onder meest extreme omstandigheden. Bent u nog niet overtuigd dan is de 40 jarige garantie wellicht het laatste zetje om u te intrigeren en ons te bellen voor een enthousiast en professioneel gesprek. 


Meer informatie

Wilt u eerst wat meer weten over Steni, neem dan een gerust kijkje op de website waar u ook monsters en documentatie zijn aan te vragen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie