Het alternatief voor een traditionele lift

De Personenlift Cabine Schuifdeur in een bouwkundige schacht heeft alle gemakken van een traditionele lift.

Volledig automatische besturing, moderne slanke schuifdeuren en zoals u van Aesy Liften gewend bent: geen liftput, dakopbouw of machinekamer.


Geschikt voor toepassing in renovatie- en nieuwbouwprojecten

De Cabine Schuifdeur BK is, naast toepassing in nieuwbouwprojecten, in veel gevallen uitermate geschikt om in te passen in renovatieprojecten of ter vervanging van een oude liftinstallatie. U heeft bij een Aesy lift geen liftput en een dakopbouw benodigd. Een verlaging van 70 mm op de onderste stopplaats en een uitloop van 2700 mm op de bovenste stopplaats is voldoende. De lift is leverbaar met een inwendige cabine maatvoering van 1100 x 1400 mm (b x d), waardoor de lift rolstoeltoegankelijk is. Met slechts een minimale bouwkundige sparing van 1550 mm en 1670 mm (b x d) kan de Cabine Schuifdeur BK al worden ingepast. Daarnaast is er bij een Aesy lift geen verplichte liftkeuring benodigd. Dit levert op de lange termijn, ten opzichte van een traditionele liftinstallatie, financiële voordelen op voor de opdrachtgever of eindgebruiker. 


Altijd binnen 1 minuut uit de lift

Indien de stroom uitvalt, is het mogelijk om vanuit de cabine de lift naar de eerste ondergelegen verdieping te verplaatsen. Middels deze functie is het mogelijk om zonder hulp van buitenaf op een veilige manier de lift te kunnen verlaten. De lift is namelijk standaard voorzien van een nooddaalsysteem op accu. Zodra de lift op de verdieping is aangekomen, zullen de liftdeuren zich openen en kan men de lift verlaten


Naar wens aan te passen

Standaard is de cabine voorzien van een digitaal LED-display en een verticaal bedieningstableau. Om de lift naar eigen smaak vorm te geven, zijn er verschillende aanvullende afwerkingsmogelijkheden:

  • nader te bepalen RAL kleur voor de cabinewanden;
  • cabinewand voorzien van een eigen fotoprint;
  • RVS uitvoering van zowel de cabinewanden als de schuifdeuren;
  • toevoeging van spiegels op de cabinewanden;
  • vloerafwerking naar keuze, bijvoorbeeld tegels of laminaat.


Heeft u andere wensen, vragen, wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze adviseurs op 0316 – 246 246 of kijk op de website van Aesy Liften.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie