Design en privacy op het herentoilet

Esthetische schaamschotten van Geberit

Ze bieden privacy, zijn makkelijk te reinigen, veilig te installeren en hebben een esthetisch design. De Geberit urinoirscheidingswanden completeren de toiletruimten van semi-openbare en openbare gelegenheden. Door het ogenschijnlijk eenvoudige ontwerp zijn de zogeheten schaamschotten van Geberit moeiteloos in elk ontwerp toe te passen. De hoogwaardige scheidingswanden zijn beschikbaar in verschillende kleuren glas of kunststof.


Tijdens het gebruik van het urinoir in een (semi-) openbaar herentoilet, wil je zo min mogelijk hinder hebben van andere aanwezige heren. Een schaamschot aan weerszijden van het urinoir geeft de gebruiker de gewenste privacy.


Gecoördineerd ontwerp

Geberit heeft twee urinoirscheidingswanden in haar assortiment: hoogwaardig kunststof en glazen wanden. Het witte kunststof schaamschot wordt al jaren breed toegepast in openbare gelegenheden. Onlangs heeft Geberit glazen designgeoriënteerde schaamschotten op de markt gebracht. Deze zijn voorzien van ESG enkellaags veiligheidsglas en bieden de keuze uit de kleuren wit, umbra (donkerbruin) en lichtgrijs. Voor beide modellen geldt dat de scheidingswanden een rechthoekige vormgeving hebben met afgeronde hoeken en een verborgen montage. De urinoirscheidingswanden passen perfect bij de in 2016 gelanceerde Geberit urinoirs Preda en Selva. Dit zorgt voor een gecoördineerd ontwerp in de gehele sanitaire ruimte.

Meer informatie over de Geberit urinoirscheidingswanden is te vinden op de website van Geberit.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie