Dat is de nieuwe ronde vloerdoos van Legrand Nederland.

De IP66 ronde vloerdoos van Legrand heeft 4 modules voor bijvoorbeeld twee wandcontactdozen en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Er is een versie met vaste scharnierend deksel en één met losse deksel. Afhankelijk van de duur en de frequentie waarmee de vloerdoos wordt gebruikt, kiest men voor één van beide.


IP66 met scharnierende deksel

Voor frequent gebruik gedurende een korte tijd, is de dekselset met vaste scharnierend deksel de beste keuze. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hal of open ruimte. Wanneer de vloerdoos regelmatig wordt ingeschakeld tijdens het schoonmaken en het deksel geopend en daarna weer gesloten wordt.

 

IP66 met losse deksel

Voor tijdelijk gebruik van lange duur is de dekselset met losse deksel de beste keuze. Voorbeelden hiervan zijn toepassing bij een buitenzwembad in de zomerperiode, in winkelcentra en bij evenementen. Als de dekselset wordt gecombineerd met een IP55 kabeluitvoer voor extra bescherming van de kabels.

De nieuwe ronde vloerdoos is geschikt voor installatie in holle ruimtes, computer- en betonvloeren. Bijvoorbeeld in de tuin, het terras van een brasserie, een autoshowroom, hallen en loodsen, evenementenhallen en binnen en buiten zwembad. Kortom de e compacte, waterdichte vloerdoos IP66 (volgens de normen IEC 60670-1 en IEC 60670-23) is ideaal voor plaatsing binnen of buiten.

 

Kenmerken en voordelen:
  • Beschermingsgraad IP66 en IK09
  • Verkrijgbaar met vaste scharnierende deksel of met losse deksel
  • Finish RVS of messing look
  • Dekselset geleverd inclusief inbouwunit voor 4 modules, exclusief Mosaic schakelmateriaal
  • Geschikt voor installatie in: holle ruimtevloeren/ computervloeren/ betonvloeren
 
Toepasbaarheid (omgeving):
  • Gebruik binnen: winkelcentrum, zwembad, auto showroom, discotheek, restaurant, hotel, musea
  • Gebruik buiten: terras (restaurant), patio, zwembad

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van Legrand.