Coatingproducten van Mapei zorgen voor optimale verbinding met de ondergrond

De MAPEI ColorMap® machine mengt met behulp van een spectrofotometer, waarmee een kleurprecisie van 99.7% wordt bereikt.

Dit geeft u de mogelijkheid om uw kleur precies af te stemmen op bestaande materialen en werken. Hiervoor is een sample nodig (van minimaal 5 x 5 cm), waar de kleur van wordt afgelezen. Het resultaat is een product op maat met de perfecte match. 


Producten afgestemd op de coatingmarkt

Alle producten zijn ontwikkeld vanuit de opbouw van de ondergrond. Dankzij deze benadering ontstaat een optimale verbinding met de ondergrond. De MAPEI coatingproducten hebben wereldwijd hun diensten bewezen, kijk voor referentieprojecten op de website van Mapei.


Een compleet assortiment coatings, verven en aanverwante artikelen

Naast een aanbod coatings voert MAPEI ook aanverwante artikelen, waardoor complete systemen ontstaan. Mogelijk kent u Mapei al van de stuc- en reparatiemortels.


MAPEI systeemgarantie

Vraag naar de voorwaarden en aanmeldformulieren.


Product testen

U kunt een monsterverpakking bestellen van 1 kg, om een proef op te zetten. Op de website van Mapei of via de MAPEI-app zijn alle productbladen met gebruiksaanwijzing, veiligheidsbladen en prestatieverklaringen te vinden.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie