Legrand stelt nieuw assortiment bureauoplossingen voor

Voor montage op, in, naast of onder het bureau presenteert Legrand Nederland een uiterst divers assortiment bureauoplossingen.

Van Pop-up inbouwunits tot bureaublok, van inductielader tot  tafelcontactdoos. Legrand heeft hiermee het antwoord op elke vraag.


Pop-up

Hij is er volledig geassembleerd in 1x4 en 2x4 modules, of leeg om zelf naar keuze uit te rusten met diverse schakelfuncties uit het Mosaic assortiment. De nieuwe Pop-up bureau-unit met extra plat design (hoogte: 5 mm). Nu standaard uitgerust met installatiekit voor plaatsing in het bureau. Met de vernieuwde touch knop is het automatisch openen van het deksel nog gebruiksvriendelijker en kan het met één beweging ook eenvoudig gesloten worden. Met een strakke afwerking geschikt voor kantoor en thuis, én door de snelle verbinding met mobiele applicaties, is deze Pop-up helemaal klaar voor het nieuwe werken. Daarnaast blijft de bestaande Pop-up met 1x4 en 2x4 modules, actief als oplossing specifiek voor in de vloer.


Bureaublokken

De bureaublokken in aluminium zijn compact en elegant. Een nieuw design uitgerust met geavanceerde functies, zoals een Mosaic leeslamp. Ze zijn geschikt voor opbouw en kunnen worden voorzien van klembeugels voor schroefloos monteren aan het bureaublad. Legrand biedt keuze tussen de volledig uitgeruste versies met aansluitsnoer, uitgeruste versies die nog te bekabelen zijn en versies om helemaal zelf uit te rusten.


Inductielader

De ronde, extra platte Mosaic inductielader (opbouwdikte < 1,5 mm, totale diameter 85 mm) werd speciaal aangepast voor montage in meubels en werkbladen. Dankzij de inductie-antenne (8 cm²) kunnen smartphones snel en intuïtief opgeladen worden. Dit nieuwe product wordt geleverd met micro-USB/USB-snoer (2,5 m), voeding USB-module (2P 110-230) en kabelbanden voor het snoer.


Meervoudige tafelcontactdoos

De meervoudige tafelcontactdozen van Legrand koppelen functionaliteit en esthetiek. De elegante verticale contactdoos is beschikbaar in wit/grijze en zwarte afwerking en past in het interieur van elk kantoor. Meervoudig betekent hier 4 x 2P+A, te bedienen met één centrale schakelaar en een sokkel met één USB- en één micro USB-lader. De kolom kan om haar as draaien, heeft een geïntegreerde beveiliging tegen overspanning en wordt geleverd met 2 meter snoer (3G 1,5 mm²).
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie