Unilin Insulation biedt all-in-one dakconcept

UNILIN Insulation biedt een breed scala zichtzijdes aan voor dakelementen

Hiermee heeft UNILIN een esthetische oplossing om de leef- of zolderruimte in één handomdraai te isoleren én af te werken. Met dit innovatief en kwalitatief bouwsysteem plaats je namelijk het geïsoleerde dakelement en de binnenafwerking in één keer. De panelen kunnen onmiddellijk op je dakconstructie worden vastgemaakt waarna de dakpannen er al op kunnen. 


Afgewerkte dakelementen

Naast de (semi-) afgewerkte dakelementen met witgelakte of geperforeerde houtspaanplaat, OSB of multiplex Fins vuren, biedt UNILIN ook vijf luxueuze, decoratieve panelen met een getextureerde afwerking aan: Hemelswit, Pompei grijs, Stromboli grijs, Populier en Volige. Deze dakelementen met binnenafwerking zorgen voor een warme uitstraling dankzij hun authentieke karakter. Isolatie en afwerking in één, dat is handig!


Standaard afwerking

Natuurlijk kunt u altijd kiezen voor een standaard afwerking en kunt u de platen stuken, maar met deze keuzes aan zichtzijdes krijgt uw ruimte meteen een warmere en sfeervollere uitstraling. De Sandwich Plus en de Enkelschalige dakelementen kunnen geleverd worden met een 12 mm dikke watervast verlijmde houtspaanplaat voorzien van 17 mm dikke vuren schrootjes voorzien van 5 verschillende houtdecoraties. De standaard binnenafwerkingen zijn verkrijgbaar in combinatie met meerdere dakelementen uit ons assortiment.

Meer informatie

Kijk op de website van UNILIN Insulation voor meer specifieke informatie. Voor het aanvragen van productmonsters kunt u uiteraard ook contact met UNILIN Insulation opnemen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie