Daglicht met een extra strak design

De Solatube lost daglichtvraagstukken op. Niet alleen vraagstukken met daglicht gesitueerd onder het dak.

Nee, de toepassingsmogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd. Door de gevel, door de grond, of meters moeten verlengen, niets te moeilijk voor Solatube. Deze veelzijdige daglichtbuis heeft nu een nieuwe afwerking; de ‘verzonken’ plafondplaat.


Meer comfort

De daglichtsystemen van Solatube brengen op een gecontroleerde manier diffuus daglicht binnen. Deze diffuse verspreiding van daglicht zorgt ervoor dat ruimtes multifunctioneel inzetbaar worden. Meer comfort voor werknemers of bewoners van een huis gegarandeerd. Voor extra gemak is integratie met kunstverlichting mogelijk. Bovendien wordt het energieverbruik gereduceerd, is het systeem geluid-, warmte,- en UV werend en is er gedacht aan de inbraakgevoeligheid van het systeem. 


Stucbare, ‘verzonken’ plafondplaat

Het innovatieve Solatube daglichtsysteem introduceert nu, naast de assortimentsuitbreiding van twee vierkante plafondplaten, ook een vierkante, stucbare plafondplaat. Het betreft de ‘verzonken’ plafondplaat. Ideaal voor huizen met een strak interieur.


Werking

Bij dit type wordt eerst de vierkante omvormbak van het Solatube daglichtsysteem ingebouwd. Daarna wordt de omvormbak aangeheeld met stucwerk. Als laatste stap wordt de verzonken plafondplaat in de omvormbak gelegd. In tegenstelling tot andere plafondplaten, ligt deze geheel vlak met het plafond. Het resultaat is een moderne en strakke afwerking van uw daglichtbuis.

Meer informatie

Voor meer informatie over Solatube ga naar de websites van Solatube of Techcomlight voor informatie over Techcomlight, dé daglichtprofessional.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie