Transparante zonnepanelen met hoge opbrengst: ideaal voor veranda, serre of overkapping

Bereken direct uw veranda compleet met transparante zonnepanelen

De Transparante Zonnepanelen van Sirius Solar zijn gemaakt van gelaagd glas met slechts een dikte van 7mm. Deze panelen zijn grotendeels lichtdoorlatend en worden daardoor exclusief gebruikt voor serres, veranda’s en gevels. De transparante zonnepanelen zijn eenvoudig te plaatsen, zijn enorm stabiel door het jaar genomen en hebben een hoog rendement. De panelen zijn gemaakt van een nieuw materiaal op het gebied van zonnepanelen en hebben een hogere lichtgevoeligheid dan de traditionele panelen van silicium.  Dankzij dit nieuwe materiaal zijn de panelen minder gevoelig voor een bepaalde invalshoek of Nederlandse weersomstandigheden.


Transparante Zonnepanelen voordelen

Onze Transparante Zonnepanelen zijn verkrijgbaar in de uitvoering van enkel gelaagd glas (standaard 7mm), hoogrendement isolatieglas en drievoudig glas. Wanneer u een tuinkamer wilt realiseren kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van geisoleerd glas waardoor er ook geen warmteverlies optreedt. Met deze 3 varianten kan elke veranda, serre of tuinkamer gerealiseerd worden.


Transparante Zonnepanelen constructie

Transparante Zonnepanelen van sirius solar zijn ontwikkeld voor veranda’s, maar kunnen ook voor tal van andere toepassingen gebruikt worden, zoals in vliesgevels. Dankzij een uniek profielen systeem, welke speciaal zijn ontwikkeld voor de transparante zonnepanelen, creëer je een unieke veranda.  Deze speciale aluminium profielen houden de transparante zonnepanelen in plek en dankzij de sierlijsten zijn de kabels perfect weggewerkt. Als onderbouw kunt u kiezen voor een aluminium veranda systeem in gewenste RAL kleur of voor een stoere larikshout constructie. Doordat alles dichtbij de bron wordt ingekocht kunnen wij scherpe offertes op maat leveren.


Productgarantie:
  • 10 jaar garantie op materiaal en vakmanschap
  • De eerste 10 jaar een vermogensgarantie van 90%
  • Vanaf het 10e tot het 25e gebruiksjaar een vermogensgarantie van 80%

Bekijk onze recent gerealiseerde projecten met onze Transparante Zonnepanelen op de website van Sirius Solar.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie