Gevelbekleding van Steni, één kern - vele oppervlakken

Met Steni panelen heeft u een hoogwaardig composiet gevelbekledingsmateriaal tot uw beschikking voor uw unieke ontwerp.

Het biedt u een waarlijk onbegrensd pallet aan mogelijkheden qua kleur, glansgraad, textuur, decor en vorm. Voor de finishing touch kunt u de hoeken uitvoeren in vaste L- en / of U-elementen, om de gevel die gewaardeerde massieve look te geven, waar u toch licht en efficiënt blijft bouwen.


Productie van de panelen

De productie van de panelen is een volcontinue proces. Dit geeft geen zaagverlies op lengte. Daarnaast belasten wij geen zaag- en / of boorkosten voor de productie van de maatvoeringen die passen binnen het online proces van Steni. Een enorm groot voordeel waar met name frequent gebruik van wordt gemaakt bij de renovatie / na-isolatie van kopgevels.
Alle gevelpanelen van Steni hebben een functionele garantie van 40 jaar en een gedocumenteerde verwachte levensduur van 60 jaar.


Graag staan staat Steni u met raad en daad terzijde en komen de adviseurs met enthousiasme bij u langs voor een persoonlijk advies.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie