Personenlift ook voor buiten, ideaal voor renovaties

Aan het renoveren? Een Aesy lift is de oplossing om uw pand toegankelijk te maken!

Aesy liften kunt u onderverdelen in 4 categorieën: personenliften, cabineliften, goederenliften en mindervalideheffers. Een Aesy lift heeft geen liftput, machinekamer en dakopbouw nodig en is daardoor in elk gebouw te plaatsen. Er is weinig onderhoud nodig omdat Aesy Liften de techniek eenvoudig houden. Daarnaast heeft u bij Aesy Liften de mogelijkheid om uw lift zelf te ontwerpen. De medewerkers van Aesy Liften staan voor u klaar om u te begeleiden naar uw unieke lift.

De belangrijkste voordelen om elk gebouw toegankelijk te maken voor iedereen:
  • Geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig;
  • Onze liften worden op maat gemaakt;
  • Kan ook tijdens de afbouw nog worden geplaatst;
  • Geanodiseerd aluminium in plaats van staal;
  • Korte montagetijd zorgt voor weinig overlast tijdens renovatie;
  • Wij hebben alles in huis, hierdoor zijn wij onderaan de streep altijd goedkoper. 

Binnen of buiten?

Naast onze standaard maten is het ook mogelijk een Aesy lift op maat te krijgen. Hierdoor kunnen wij elk gebouw toegankelijk maken. 


Heeft u te weinig ruimte binnen of wilt u deze ruimte simpelweg niet kwijt? 

Bijna alle liftuitvoeringen van Aesy Liften zijn tevens verkrijgbaar als buitenlift uitvoering. De lift is standaard voorzien van een zelfdragende schacht! De lift wordt simpelweg tegen de buitengevel aan geplaatst. Het enige wat nodig is, is een gestorte vloer met een sparing voor de liftdeuren. 

Alle buitenliften zijn:
  • Corrosie bestendig
  • Goed bestendig tegen zowel warm als koud weer. De lift blijft soepel functioneren tot -35 graden
  • Net als de standaard liften van hoge kwaliteit. Geen externe schacht nodig onder de -5 graden

Klanten vertellen:

‘Mijn appartementencomplex had geen ruimte voor een lift. Nu heb ik een lift buiten staan. Al mijn huurders hebben zo direct toegang tot hun eigen galerij. De huurders waren vooral blij dat zij de boodschappen niet meer over de trap hoefde te tillen. ’

‘Ons kantoor bevindt zich op de 3de verdieping. Bezoekers kunnen nu direct vanaf straatniveau met hun kinderwagen of rolstoel direct naar boven komen’


Afwerkingen:

Zoals u van gewend bent van Aesy Liften zijn er eindeloos veel afwerkingen mogelijk bij onze liften. Bent u benieuwd of uw wensen ook mogelijk zijn in een buitenlift uitvoering? Onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van informatie.

Bekijk de Buitenlift A-5000 van Aesy Liften 

« Nieuws overzicht