Max Light; elegant raam- en deurprofiel met een maximale lichtinval

Aliplast Aluminium Systems lanceert met zijn nieuwe ‘Max Light’ serie uiterst slanke aluminium raam- en deurprofielen

De elegante en slanke profielen zorgen voor een minimale aanzichtbreedte van 35mm die bijdragen aan de esthetiek van het gebouw én voor een optimale lichtinval zorgen. 
Dankzij de nauwe samenwerking tussen de projectadviseurs van Aliplast en o.a. architecten kan er heel snel geanticipeerd worden op de marktvraag van morgen. Zo ontwikkelde Aliplast ook deze reeks met hoogwaardige, thermisch onderbroken raam-en deurprofielen, die ideaal geschikt zijn voor projecten waarin strenge eisen worden gesteld aan thermische én akoestische isolatie. 


Verschillende esthetische keuzemogelijkheden

Binnen de ‘Max Light’ serie heeft men de keuze uit verschillende kaderprofielen en esthetische vleugels waardoor voor ieder project, zowel renovatie als nieuwbouw, een passend profiel kan worden ontworpen. Naast de ‘Steel’ variant die uitstekend past voor de staal-renovatiemarkt bieden we een volledig vlakke ‘Modern’ versie evenals een verdikt profiel, genaamd ‘Design’, dat de indruk wekt van een vliesgevel. 


Uitstekende prestatieniveaus

Bij de ontwikkeling van het driekamersysteem werd er veel aandacht besteed aan de isolatie door gebruik te maken van een nieuwe, innovatieve technologie. Waar in de markt standaard gebruik wordt gemaakt van polyamide isolatie, wordt de ‘Max Light’ geoptimaliseerd met Noryl strips wat zorgt voor een betere thermische isolatiewaarde. Daarnaast bereikt de ‘Max Light’ uitstekende waarden op gebied van wind (Klasse C5 – NBN EN 12210)- en waterdichtheid (Klasse E1650 – NBN EN 12210) en luchtdoorlatendheid (Klasse 4 - NBN EN 12207). Bovendien beschikt het systeem ook over een weerstandsklasse 2 tegen inbraak (voldoet aan NEN 5096 & ENV 1627).


Meer informatie

Meer informatie over de producten en de dealers van Aliplast Aluminium Systems vindt u terug op de website van Aliplast.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie