Handige app van PCI-tegellijmsystemen

In combinatie met een universeel systeem voor het afdichten en betegelen van badkamers introduceert PCI een handige app

Daarmee kan de verwerker snel een product kiezen, de informatie raadplegen, het verbruik bepalen en een filmpje bekijken. Hij heeft zo altijd alle informatie voor een standaardproject paraat. In slechts enkele stappen plant hij een tegelproject. De app is beschikbaar via de Appstore, Google Play en Windows Phone Store.


Selectie van tegellijmproducten

Het tegellijmsysteem, dat PCI “simpel en snel” noemt, omvat een kleine selectie van topproducten. Bij de samenstelling daarvan is gelet op korte uithardingstijden. De werkvoortgang verloopt dan snel met zo weinig mogelijk wachttijden. Ook de voegmortel PCI Nanofug Premium valt onder het systeem. De verwerkers weten dit product ondertussen zeer te waarderen door de langdurige kleurechtheid, fijne structuur en het feit dat de voegmortel, ook als wordt gewacht met wassen, eenvoudig en zonder blijvende cementsluier van de tegel kan worden verwijderd.


Tegellijm PCI Flexmörtel S2

Enerzijds zet PCI in op een universeel en voor vele toepassingen geschikt systeem. Maar anderzijds heeft het merk voor vele specifieke toepassingen een aantal speciale producten met bijzondere eigenschappen. Zoals de tegellijm PCI Flexmörtel S2, die vooral veel tijdsbesparing oplevert bij tegelen op vloerverwarming. De lijm kan na drie dagen worden ingezet op een verse cementdekvloer. Al een week na het betegelen en afvoegen mag de vloerverwarming volledig worden aangezet. Een langdurig opstookprotocol is dus niet meer nodig als deze zeer flexibele en supersterke tegellijm wordt gebruikt.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie