Solarlux prefab-balkons voor flatrenovaties

Een weids uitzicht, veel daglicht en het balkon het hele jaar door benutten: verglaasde balkons staan voor veel huurders bovenaan de wensenlijst. De toepassing van flexibele beglazingsoplossingen biedt vele voordelen. 

Voor de bewoner wordt de woonruimte en het comfort vergroot en zorgt het verglaasde balkon voor vermindering van geluidsoverlast en nadelige weersinvloeden. Naast het feit dat het gebouw optisch aantrekkelijk wordt, zorgen de balkons voor een extra isolatiebuffer en werkt dit energiebesparend. De duurzame en onderhoudsarme Solarlux-systemen zorgen zo langdurig voor een waardevermeerdering van het onroerend goed. 


Korte doorlooptijd op de bouwplaats

De innovatieve voorzetbalkons, bestaande uit een constructie van stalen kolommen, borstweringselementen en beglazing, worden in de fabriek in Duitsland geprefabriceerd en kunnen hierdoor in korte tijd op de bouwplaats gemonteerd worden. De module is zelfdragend en hoeft daarom op slechts enkele punten met de bestaande bouw verbonden te worden, waardoor er geen koudebruggen ontstaan. Een andere optie is een totale voorzetgevel, waarbij de borstwering en de beglazing één geheel vormen. Dit modulaire systeem kan zowel in een geïsoleerde als niet-geïsoleerde variant geleverd worden en in gevelelementen tot wel zes meter breed. 


Geteste kwaliteit die overtuigt

De doordachte profilering en beslagtechniek – Made in Germany-  maakt individuele beglazingsoplossingen voor nagenoeg elke bouwsituatie mogelijk. Gedurende het hele bouwproces staat een team van experten klaar om gezamenlijk de meest passende oplossing te bieden. Advies, calculatie, inmeten en technische uitwerking, productie, bouwbegeleiding en montage: bij Solarlux krijgt u alle service uit één hand. En dat met de beste kwaliteit: rapporten van gerenommeerde internationale testinstituten zijn het bewijs van onze expertise en know-how. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie