Laten we eerlijk zijn; de zomer in Nederland valt dit jaar tot nu toe een beetje tegen. Dagen zijn minder zonnig dan verwacht en er valt meer regen dan in een gemiddelde herfst. Solatube brengt daglicht in ons leven, óók op bewolkte dagen.

Er zijn echter momenten waarop meer licht gewenst wordt dan het aanwezige daglicht, bijvoorbeeld op die donkere dagen, wanneer het gaat schemeren tijdens werktijd of wanneer het donker wordt in huis.

                                                                                                                                      

Integratie

Daglicht en kunstlicht kunnen gemakkelijk samen worden geïntegreerd in één Solatube daglichtsysteem. Voor een gelijkmatig lichtniveau gedurende de dag vult de optionele daglichtarmatuur of het optionele TechLED systeem daglicht aan met zuinige ledlampen

 

Automatisch aanvullen

Solatube creëert een unieke combinatie van daglicht en kunstlicht. Door middel van een schakelaar kan ’s avonds of ’s nachts kunstverlichting ingeschakeld worden. Het innovatieve TechLED systeem vult automatisch aan met ledverlichting wanneer het daglicht afneemt of als de bewegingssensor is ingesteld.

 

Samenwerking Niko Home Control

Solatube werkt samen met Niko. Niko Home Control is een slim systeem op het gebied van huisautomatisering. Deze samenwerking maakt het mogelijk om Solatube accessoires aan te sturen via één systeem.

 

Voor meer informatie kijk op www.solatube.nl/techled.