Traditioneel tegelwerk of kant & klare panelen?

Steeds meer partijen in de projectenmarkt ontdekken de voordelen van de Fibo-Trespo wandpanelen ten opzichte van traditioneel tegelwerk.

Het biedt de opdrachtgever namelijk een razendsnelle én meer onderhoudsvriendelijke oplossing bij het bekleden of renoveren van sanitaire ruimtes. Met een fraai eindresultaat, niet van ‘echt’ te onderscheiden. 

Kant & klare wandpanelen

De wandpanelen van Fibo-Trespo zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte HPL toplaag – voorzien van een fraai tegelmotief - en backing. Met dit product kunnen wanden in één arbeidsgang kant en klaar bekleed worden. De ruimte is dus veel sneller klaar en als verwerker bespaart u de (wacht)tijd van het voorstrijken, stuken, lijmen en voegen. Fibo-Trespo kan ook direct over bestaand tegelwerk geplaatst worden. Dit maakt het product ook ideaal voor omvangrijke renovatieprojecten. Denk hierbij aan de hotelbranche, waarbij de eigenaar veel baat heeft bij minimaal overlast én het snel weer in gebruik kunnen nemen van de kamers.

Talloze mogelijkheden

De uitgebreide collectie maakt het mogelijk om iedere gewenste stijl of sfeer te creëren. Het assortiment is opgebouwd uit een zestal collecties met een ruime keuze aan tegelmotieven, kleuren, structuren en zelfs voegsoorten. Nieuw is de Marcato collectie met een extra dunne voeg en de extra matte decors uit de Color collectie – beide aansluitend op de trend in de tegelindustrie. Importeur RET Bouwproducten heeft een groot deel van de collectie in Nederland op voorraad en distribueert deze via de hout- & bouwmaterialenhandel.

Hypoallergeen en onderhoudsvriendelijk

Een ander bijkomend voordeel van Fibo-Trespo is het gemak in onderhoud en het hypoallergene karakter. De HPL toplaag is namelijk ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen met een (zacht)schoonmaakmiddel. Bovendien zijn de voegen – in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk volkomen glad, waardoor er minder snel vuil of schimmel aan hecht.

Klik hier voor meer informatie over Fibo-Trespo en vraag gratis een monster aan!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie