Wegdromen bij de favoriete DreamWorks superhelden

Speciaal voor de kinderkamer heeft FAKRO samen met DreamWorks een nieuwe, unieke collectie van DreamWorks prints ontwikkeld voor binnenzonwering. Hiermee breidt FAKRO het ruime assortiment aan kleuren en prints voor het verduisterend rolgordijn uit. Er zijn, naast de heldere, frisse kleuren, nu ook leuke en speelse prints beschikbaar voor de kinderkamer: 'Trolls', 'Draken', 'De pinguïns van Madagascar' en 'Kung Fu Panda'. Zo dromen kinderen heerlijk weg bij de superhelden uit hun favoriete animatiefilm.


Creatieve functionaliteit

De kinderkamer op zolder is een speciale plek die bijzondere aandacht verdient. Het is belangrijk dat de zonwering functioneel is en dat het voldoet aan de wensen van de jongste kinderen. Dat realiseert FAKRO door de voordelen van het verduisterend rolgordijn te combineren met prints van een aantal populaire animatiefilms. Deze prints creëren een gezellige sfeer in de kamer en zorgen voor een glimlach op het gezicht van kinderen. Zo kunnen ze in alle comfort tijd doorbrengen in hun slaapkamer om te leren of gewoon heerlijk te spelen.


Volledige verduistering van de kamer

Het verduisterend rolgordijn is in elke gewenste positie vast te zetten. Het biedt voor kinderen een perfecte bescherming tegen het binnenkomende zonlicht en de uv-straling, door het volledig verduisteren van de kamer. De lichtinval wordt namelijk geweerd door het materiaal, de speciale afdichting in de onderlijst en de reflecterende laag aan de achterzijde. Daarnaast biedt het volledige privacy, doordat het raam bedekt is.


FAKRO

FAKRO is wereldwijd een actieve en toonaangevende producent van dakramen, platdakramen, lichtkoepels, zonweringen en zoldertrappen met een marktaandeel van ongeveer 15%. Het familiebedrijf telt meer dan 3300 medewerkers, 9 dochterondernemingen, 12 productiefabrieken en 15 distributiebedrijven over de hele wereld. Meer dan 100 ingenieurs werken dagelijks aan innovatieve daglichtoplossingen in het moderne onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. FAKRO is in 1991 opgericht en sinds 1994 in Nederland actief.