Gira System 3000 jaloeziebesturing

De nieuwe producten van de Gira System 3000 jaloeziebesturing onderscheiden zich door een intuïtieve bediening en eenvoudige markering van de toetsen.

Een beperking tot drie opzetstukken voor bediening vereenvoudigt het assortiment. Zelfs het eenvoudige opzetstuk voor handmatige besturing slaat een individuele raambekledingspositie op. Met behulp van het opzetstuk Memory kan daarnaast door een druk op de toets de actuele tijd voor het dagelijkse omhoog of omlaag bewegen worden opgeslagen. Bovendien beschikt het over een buitensluitbeveiliging. De jaloezieklok display zorgt voor een bijzonder eenvoudige bediening via het contrastrijke, verlichte display en het capacitieve sensorvlak. Een individueel tijdprogramma en de astrofunctie bieden een hoge mate aan comfort.


Intuïtieve bediening en programmering met de Gira System 3000 jaloezieklok display

Aanrakingsgevoelige toetsen en een contrastrijk, verlicht display maken de bediening van de Gira System 3000 jaloezieklok display eenvoudig als nooit tevoren. Naast de handmatige bediening kan voor de programmering van de bewegingstijden het huidige tijdstip met één druk op de toets voor alle zeven dagen worden vastgelegd. Via het menu kan ook een individuele instelling gescheiden naar weekdagen en weekend worden uitgevoerd. Zeer comfortabel: via de geïntegreerde astrofunctie kunnen deze bewegingstijden dynamisch aan de zonsopgang en zonsondergang worden aangepast. Het omschakelen tussen zomer- en wintertijd gebeurt automatisch.


Nieuwe inbouwbasiselementen voor meer installatiecomfort

De installatie van de inbouwbasiselementen is nu nog eenvoudiger. Met slechts 24 millimeter inbouwdiepte laten de nieuwe basiselementen meer ruimte over in de inbouw-apparaatdoos en bieden zodoende meer flexibiliteit bij het bedraden. Verzonken montageklauwen maken een eenvoudigere installatie mogelijk en zorgen voor meer veiligheid. De inbedrijfstelling van de aangesloten aandrijvingen kan zonder opzetstuk bedieningselement worden uitgevoerd. Afhankelijk van het opzetstuk bedieningselement bedraagt het primaire vermogen slechts 0,2 W tot 0,5 W.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie