De creatieve oplossing voor terras-, entree- en galerijvloeren

Wilt u uw ontwerp nu nog persoonlijker maken, en wilt u de vloer perfect laten aansluiten bij de architectuur van uw pand? Kies dan voor Triflex FloorTattoos of voor het gebruik van Triflex Creative Design.

Hiermee kunt u, door middel van een speciale folie, uw persoonlijke ontwerp nog meer laten spreken. Met Triflex FloorTattoos of met Triflex Creative Design is het mogelijk om uw logo, ontwerp en naam aan te brengen op uw balkon-, terras-, entree- of galerijvloer. Doordat de print in meerdere lagen wordt aangebracht is uw vloer niet alleen naadloos, slijtvast en waterdicht, maar krijgt deze bovenal uw gekozen persoonlijke uitstraling.


Creative Design

Triflex Creative Design biedt u ongekende keuzevrijheid in uw ontwerpmogelijkheden. Zo verwerkt u bijvoorbeeld de huisstijl van een bedrijf op de vloer van de entree. Het resultaat is buitengewoon slijtvast én onderhoudsvriendelijk en beschermt de ondergrond tot wel 25 jaar tegen alle weersinvloeden, schoonmaakproducten en chemicaliën. Er is keuze uit een groot aantal ontwerpen. Die variëren van afbeeldingen geïnspireerd op de natuur tot patronen die als decoratieve rand dienen. En van informatieve markeringen, zoals het icoon voor de nood-uitgang, tot complete tegelpatronen. Zo creëert u bijvoorbeeld een tegelvloer die nooit barst. Een vloer met Triflex FloorTattoos of Triflex Creative Design kan in elke gewenste kleur en afwerking worden opgeleverd en vervaagt niet.


52 kleuren

Onlangs werd het assortiment van Triflex uitgebreid met 52 kleuren. Daarnaast kan er worden gekozen voor bijvoorbeeld een effen vloer of juist een decoratieve instrooimix in allerlei kleurvarianten. Maar ook qua afwerking zijn er ontelbare mogelijkheden. Zoals meer of minder antislip en met of zonder markeringen om het de gebruikers makkelijk te maken. Zo worden de vloeren optimaal afgestemd op de bouwstijl en persoonlijke voorkeuren.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie