Armstrong introduceert Clean Room 24 ophangsysteem

Ophangsysteem voor perfecte afdichting, waardoor bacteriën, stof en schimmels zich niet kunnen ophopen

Plafondfabrikant Armstrong Ceiling Solutions introduceert het verbeterde Clean Room 24 ophangsysteem. De XL² clip maakt een snelle installatie mogelijk.


Ophangsysteem

De fabrieksmatig aangebrachte pakking zorgt voor een perfecte afdichting tussen de tegels en het ophangsysteem. Dankzij de Clean Room 24 kunnen stof, bacteriën en schimmels zich niet ophopen en verspreiden. Dit voordeel maakt het ophangsysteem uitermate geschikt voor clean rooms, de voedselverwerkingsindustrie en datacentra. Een clean room is een afgesloten ruimte waarin de concentratie luchtdeeltjes gelijk is aan de vooraf bepaalde waarden van een luchtzuiveringssysteem. Het systeem is getest volgens ISO 14644-1 en voldoet hiermee aan de ISO 4 Clean Room prestaties en de norm NF S 90-351 voor zone 4. Het nieuwe Clean Room 24 XL² aluminium ophangsysteem heeft ook een goede toepasbaarheid in niet-magnetische MRI-kamers.


Over Armstrong

Armstrong Ceiling Solutions is onderdeel van Armstrong World Industries en is wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardige akoestische plafondsystemen. Armstrong biedt een uitgebreid aanbod van innovatieve designoplossingen van plafonds in mineraal, metaal en hout. Architecten, montagebedrijven en opdrachtgevers vinden in Armstrong Ceiling Solutions een deskundige partner. De bedrijfsstrategie is gericht op duurzaamheid en innovatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie