De perfecte interactie tussen binnen en buiten met de prijswinnende schuifpui cero

Het schuifraam cero by Solarlux verbindt op heel bijzondere wijze het huis met de tuin en is veel meer dan een traditionele schuifpui.

Met beglazing van vloer tot plafond is de interactie tussen binnen en buiten maximaal. Ultra slanke profielen en kozijnen zorgen voor maximale transparantie van de elementen. Slechts 34 mm aanzichtbreedte creëert een symmetrisch en minimalistisch design. 
cero combineert puur minimalisme met technische perfectie en flexibel systeemdesign: het nieuwe binnen buiten. 


Kozijnprofielen

De kozijnprofielen worden volledig verdekt ingebouwd en de geïsoleerde aluminium systeemprofielen zijn slechts 34 mm breed. Maximaal 15 m² glasoppervlakte is mogelijk, tot 6 m hoog en 4 m breed. Dankzij de elektrische aandrijving worden de schuifelementen met een gewicht tot 1000 kg eenvoudig geopend en gesloten. Door de geavanceerde loopwerktechniek schuiven de wanden ook handbediend moeiteloos ter zijde. 


De diversiteit aan inbouwmogelijkheden is veelomvattend: glazen elementen kunnen in het bouwkundige schuiven, hoekoplossingen in vol glasoptiek zijn moegelijk evenals  geheel vrijstaande hoeken zonder hoekstaander. Drempelloze overgangen door verzonken vloerrails creëren bijzondere ruimtes met een sfeervolle ambiance.


Schuifraam cero

Het schuifraam cero heeft reeds gerenommeerde prijzen gewonnen in de wereld van design: de iF Gold Award, de ICONIC Award Best of Best in de categorie gevel en tot slot de German-Design Award. Meer informatie is te vinden op de website van Solarlux.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie