Weekamp introduceert Weekamp Montage Service voor vervanging van binnendeuren

Weekamp Deuren lanceert haar Weekamp Montage Service met landelijke dekking. Vanaf nu kan Weekamp binnen- en buitendeuren inmeten en op locatie monteren.

De fabrikant biedt met deze service meer gemak en voordeel door alle zorg uit handen te nemen. Voor zowel de professionele partners als de consument.  


Weekamp Montage Service

Weekamp ontzorgt. Het montageteam gaat op afspraak naar de klant om de situatie te inspecteren en meet de deur digitaal in. Aan de hand van deze gegevens wordt de deur gemaakt, volledig volgens de normen van het Nederlandse Bouwbesluit en eisen voor inbraakwerendheid. De deuren worden in de fabriek al voorzien van glas en schilderwerk. Vervolgens komt het Weekamp Montageteam op afspraak langs om de deur professioneel te monteren. Binnen enkele uren is alles geregeld. Weekamp geeft een garantie van 6 jaar op zowel de deur als de montage.   


Kies voor extra isolatie en comfort

Standaard zijn deuren voor de vervangingsmarkt 39 mm dik. De klant kan ook kiezen voor extra isolerende deuren van 54 mm dik. Voordelen van deze dikkere deuren zijn:Betere isolatiewaarde door toepassing van geïsoleerde panelen en extra isolerend glas. De deuren dragen bij aan een beter energielabel van de woning. Langdurig blijvende tochtwering door toepassing van Weekamp High Performance tochtweringsprofielen. Een veilig gevoel: zware kwaliteit deuren en sloten maken het de inbreker moeilijker.


Weekamp High performance hang- en sluitwerk

Weekamp past hang- en sluitwerk toe uit het Weekamp High Performance assortiment. Dit bestaat uit producten die onderworpen zijn aan strenge laboratorium- en praktijktesten en voldoen aan de strengste normen van gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid. Hierdoor bent u verzekerd van de beste, inbraakwerende kwaliteit. 


Meer informatie?

Kijk op deze pagina voor meer informatie. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie