Dakterrassen met Dreen®Ceramica worden aangelegd met het fixplate lock systeem. Dit systeem zorgt voor een stabiel en vlak loopoppervlak.

De fixplate lock is voorzien van demontabele hoekstukken, waarop de tegels worden vastgelijmd. Hiermee liggen de tegels vergrendeld en kunnen ze niet verschuiven. De ondergrond blijft (indien nodig) bereikbaar, doordat de tegels ontgrendeld kunnen worden. Met DNS® of de verstelbare tegeldrager kunnen de keramische tegels worden opgehoogd tot de juiste hoogte. 

 


Luxe tegelsysteem voor dakterassen

Dreen®Ceramica is het luxe tegelsysteem van keramiek voor dakterrassen. Met een herkomst uit Italië behoren onze keramische tegels tot de topklasse en bent u verzekerd van kwaliteit. De tegels zijn kleur- en slijtvast, vorstbestendig en onderhoudsarm.


De keramische tegel Dreen®Ceramica geeft het dakterras een moderne strakke uitstraling. Door hun hoge anti-slipwaarde zijn ze zeer geschikt om te gebruiken op het dak. Doordat de tegels lichtgewicht zijn, zijn ze ook zeer geschikt voor renovatie van dakterrassen of galerijen. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder ook de mooie houtlook structuur.